Web applications

Heel wat bedrijven kunnen verdere met een out-of-the-box-software. Een professionele website maken, dat doen ze bijvoorbeeld met een Wordpress-sjabloon. Dan hoeven ze zelfs geen website te laten maken door een extern webbureau, ze doen het zelf. Of een eenvoudige webshop laten ze bouwen door een startende webdeveloper, op basis van een bijna kant-en-klare Shopify-template

Maar wij zijn er voor die digitale noden waarvoor nog geen makkelijk antwoord bestaat. Want u wilt uw bedrijfsprocessen natuurlijk niet aanpassen aan de beperkingen van zo'n standaardoplossing. Onze webdevelopers creëren daarom als gespecialiseerd webdesign-bureau die unieke site of tol voor u, volledig op maat van uw onderneming.

Bijvoorbeeld: 

  • berekenmodule
  • webshop
  • zelfhulptool

Wij bouwen wat u nodig hebt

U wilt dat mensen online 'iets kunnen doen' met wat u aanbiedt. Wij ontwikkelen de site, tool of het platform dat u nodig hebt. Van denkwerk over design tot development en onderhoud.

Stel uw vraag


Veelgestelde vraag:

"Een website laten bouwen, hoeveel kost dat?"

De prijs van een website hangt af van uw wensen: welke functionaliteiten zijn nodig voor de beste user experience? Hoe snel wil u de website up and running krijgen? Welke ontwerpen en andere voorbereidingen zijn al klaar? We luisteren dus graag naar uw vragen en maken een offerte op, met een duidelijk overzicht van de kosten.